Gert Robert: “Gent verdient betere kampeerwageninfrastructuur”

Op 1 december 2019

Tijdens de vorige legislatuur pleitte Gert Robert verschillende malen voor het voorzien van een behoorlijk kampeerwagenterrein in onze stad. Ondertussen is er nu sinds juli 2018 zo’n terrein aan de sporthal Driebeek in Gentbrugge met plaats voor 8 kampeerwagens.

Gemeenteraadslid Gert Robert: “Ik ben natuurlijk blij dat dit terrein er gekomen is. Maar ik stel vast dat de gebruikers van het kampeerterrein weinig enthousiast zijn. De online-beoordelingen zijn globaal genomen weinig positief. Ik heb daarom bij het stadsbestuur aangedrongen op verbeteringen.”

De schepen liet ondertussen weten dat er duidelijker online-informatie over het kampeerwagenterrein komt en dat de omgevingsaanleg nog verder ontwikkeld zal worden. Maar veel meer dan dat valt er niet meteen te verwachten.

Gert Robert: “Ik stel vast dat men niet bereid is om hier echt in te investeren. Jammer, want er is zeker een publiek dat onze stad op deze manier wil komen bezoeken. Nog altijd een beetje een gemiste kans dus voorlopig.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is