Nieuw gemeenteraadslid N-VA: Geertrui Vercaemer

Op 22 januari 2018

Vanavond legt Geertrui Vercaemer de eed af als gemeenteraadslid voor N-VA. Ze volgt Isabelle De Clercq op die recent ontslag nam om zich meer te kunnen focussen op haar advocatenpraktijk.

Geertrui is nog net 24 jaar oud en daarmee het jongste lid van de gemeenteraad. Ze is studente in de gezondheidszorg (podologie) en actief in verschillende Gentse verenigingen. Als intensieve sportster maakt ze deel uit van het nationale rugbyteam, waarmee ze ook deelneemt aan internationale wedstrijden.  

Geertrui: “Ik ben blij met deze kans om me te kunnen inzetten voor mijn stadsgenoten. De Gentenaars mogen er op rekenen dat ik er 100% voor zal gaan.

Als lid van o.a. de commissie ‘onderwijs & jeugd’ is Geertrui vast van plan om de belangen van de Gentse jeugd te verdedigen tijdens dit laatste jaar van de legislatuur. Ook het stedelijke sportbeleid zal ze enthousiast van nabij opvolgen.

 Fractievoorzitter Elke sleurs: “We zijn blij dat Geertrui onze fractie komt vervoegen. Vers bloed is altijd welgekomen. Geertrui is een talentvolle jonge vrouw die heel wat in haar mars heeft, en  absoluut een aanwinst.” 


 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is