Veur veranderinge in Gent - Verkiezingsprogramma N-VA nu ook in het Gents

Op 16 augustus 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Vandaag (16 augustus) lanceert de Gentse N-VA haar speerpunten, waarmee de N-VA de Gentenaar wil overtuigen voor de verkiezingen van 14 oktober. Met een knipoog naar de Gentenaars doen we dat ook in het sappigste dialect.

 

Anneleen Van Bossuyt, lijsstrekker, licht de actie toe: “Het Gents leeft in de stad, het is een levend erfgoed waar we trots op zijn. Vlamingen herkennen het meteen. Het Gents is een merk voor onze stad. Voor de Gentse N-VA afdeling was het evident om ook met een Gentse versie te komen van onze speerpunten. Ik ben zeker dat het door de Gentenaar gesmaakt wordt.”

 

De Gentse N-VA stelt 25 actiepunten van de partij voor die ze voor Gent willen realiseren.
Van Bossuyt: “Ons uitgebreid programma is al een tijdje gekend, maar met deze vijf keer vijf speerpunten weet de kiezer wat voor ons prioritair is.
Of in het Gents: 5 kier 5 aksepunte van den N-VA.”

De versie in het  Nederlands is vanzelfsprekend ook beschikbaar en wordt de komende weken gebust in alle Gentse brievenbussen.

 

Van Bossuyt: “Taal en identiteit zijn een belangrijk programmapunt voor de N-VA in Gent, dialect maakt hier integraal deel van uit. We hopen met deze publicatie alle Gentenaars aan te spreken.”

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is