Minister Weyts investeert € 841.571 in Gents onderwijs

Op 4 februari 2024, over deze onderwerpen: Jeugd (+ onderwijs)
klas

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 841.571 in de Gentse onderwijsinfrastructuur. “We kunnen de onderwijskwaliteit enkel verhogen wanneer we ook in infrastructuur blijven investeren”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. “Net daarom beslisten we deze regeerperiode € 500 miljoen extra in schoolinfrastructuur te investeren. In totaal wordt er deze periode € 3 miljard geïnvesteerd. Dat is een recordbedrag.”

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 841.571 in Gent. Concreet gaat het om het  Vrij Instituut voor Secundair Onderwijs in de Guinardstraat.

Bob Cammaert, voorzitter N-VA Gent: “Goed nieuws voor de leerkrachten en leerlingen. Degelijke schoolinfrastructuur is een belangrijke voorwaarde om in kwalitatief onderwijs te kunnen voorzien. Ik wil de minister van harte bedanken dat hij hier werk van blijft maken in Gent. Ook eerder mochten de Gentse scholen al mooie sommen aan investeringsmiddelen ontvangen vanwege de Vlaamse overheid.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is