Bob Cammaert

Voorzitter

Schud jij Gent mee wakker?

Anneleen: “Als lid van het Burgerkabinet over het circulatieplan heeft Bob aan den lijve ondervonden dat het huidige stadsbestuur inspraak niet serieus neemt, maar star vasthoudt aan haar eigen dogma’s. Een pragmatisch mobiliteitsbeleid is voor hem noodzakelijk.” 

Bob: “Als jonge vader ijver ik voor een kindvriendelijke en veilige stad. Degelijk onderwijs met vrije schoolkeuze, een groot aanbod aan sport en spel, en veilige fietsroutes. Dat wil ik voor mijn dochter en voor elke andere Gentenaar. Ook wil ik me toeleggen op een beter veiligheidsbeleid. We moeten o.a. een beroep doen op de waakzaamheid van de burger, vb. via het stimuleren van buurtinformatienetwerken (BIN), zeker ook in de deelgemeenten.”

Bob houdt van het gezinsleven, sporten en lezen

 

Bob kort:

Bob is voorzitter van N-VA Gent sinds begin mei 2017. Zijn eerste bestuurlijke stappen binnen N-VA zette hij in 2007 bij N-VA Evergem en Jong N-VA UGent. Vandaar ging het naar Jong N-VA Gent en N-VA Gent.

Hoewel Bob zijn jeugd doorbracht in Ertvelde (gekend van zijn Eddy Wally), had Gent al van jongsaf een aantrekking op hem. Hij woont er dan ook sinds 2007, op vandaag samen met partner Eva en dochter Louisa.

Bob is jurist van opleiding en is momenteel werkzaam als advocaat bij het kantoor Lexlitis. Daarnaast houdt hij van de klassiekers ‘sport, muziek, film en series’.